Band

Large lademacher s wr  1

Legendarische band van Herman Brood weer live on Tour 

Dany Lademacher’s WILD ROMANCE “Out of Heaven” Tour - 2016/2017

Wild Romance (ook The Wild Romance / His Wild Romance) is de begeleidingsband van de Nederlandse zanger-pianist Herman Brood en de iconen van de Nederlandse Rockmuziek.

De band ontstond in november 1976  in Groningen.  De naam is ontleend aan de regel “and I lost my mind in a wild romance”, uit een song van de Amerikaanse jazz- en blueszanger Mose Allison.

Dany Lademacher, gitarist/vocalist,  gaat  in 1977 met Herman Brood & His Wild Romance spelen.  Dit is het begin van een van de meest succesvolle bands uit de geschiedenis van de rockmuziek en veroveren zij Nederland, België en Duitsland “Herman Brood & His Wild Romance”.

Dany schrijft samen met Herman een groot aantal hits, waaronder “Never be clever” en “Saturday Night”, goed voor een zeventiende plaats in de Amerikaanse top 100. De Absolute National USA Break out in alle 50 staten van de USA.

De naam “Wild Romance” doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens en nu herleeft de glorie!

Herman Brood’s sprong van het Hilton, op 11 juli 2001, luidde een lange stilte in. Naar nu blijkt een stilte voor de storm. Want onder leiding van Mister “Saturday Night” himself, ster-gitarist Dany Lademacher, komt de Wild Romance op volle kracht terug op het podium.

Alive and kicking!

Herman Brood’s Wild Romance featuring Dany Lademacher  gaat meteen vol in de muzikale aanval. Met een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood & His Wild Romance voorbij komen. Stampend en strak. Maar ook werk van het nieuwe studio-album “Out of Heaven” (met feestelijke releasedatum 10  maart  2016) worden live on stage gespeeld.

40 jaar Rock ’n Roll die je ouderwets bij de keel grijpt!

2016 JUBILEUM JAAR WILD ROMANCE

  • Herman Brood & His Wild romance opgericht in 1976.

  • In 2016 viert Dany Lademacher’s Wild Romance het 40-jarige jubileum in het 2016 Jubileum Jaar – muzikale “Out of Heaven" Tour en de "Out of Heaven" Theater Tour 2016/2017.

  • 40 Jaar Rockgeschiedenis komt voorbij.

  • Ook wordt er stilgestaan bij het overlijden van Herman op 11 juli 2001. In dit jubileumjaar 2016, is het 15 jaar geleden dat Herman van het Hilton sprong.

  • Op 5 november 2016 zou Herman 70 jaar zijn geworden.

Drie magische getallen en gebeurtenissen die samen komen in dit jubileumjaar 2016!

Kortom, Wild Romance leeft en kom het beleven…….

“Still believing”, 40 jaar Rock & Roll - The Real Thing!

Band:

Lead Vocals :Edgar Koelemeijer

Guitars & Vocals: Dany Lademacher

Guitars & Vocals: David Hollestelle

Keyboard & Vocals: Otto Cooymans

Bass & Vocals: Gee Carlsberg

Drums & Percussion: Jan 't Hoen